Jemputan terbuka ke Festival Anak Merdeka – Exhibition 2018 di Da Men Mall Subang Jaya dari 29 Ogos 2018 sehingga 16 September 2018.

Hebahan media

Arts Market Malaysia yang bernaung dibawah Soriata Event and Management Services untuk kali keempat akan berkolaborasi dengan Damen Mall Subang Jaya untuk Program Festival Anak Merdeka pada 29 Ogos 2018 sehingga 16 September 2018.

Arts Market Malaysia juga menyediakan program dan acara untuk anak-anak istimewa melibatkan diri dalam acara kali ini.

Festival anak merdeka melibatkan pameran, jualan, pertandingan, bengkel, dan hiburan untuk semua peringkat usia rakyat di Malaysia dan tidak ketinggalan untuk meyertai keunikan program-program di Damen Mall Subang Jaya.

Antara program yang telah dikenal pasti seperti pameran jualan seni kraftangan Malaysia. Pertandingan melukis dan mewarna, pelbagai peringkat bengkel kesenian dan acara hiburan tradisional Malaysia.

Pihak penganjur juga menyediakan tapak-tapak jualan kepada perniaga yang ingin melibatkan diri di dalam program ini.

Bagi yang berminat dalam menjayakan atau menyertai program yang berlangsung di Damen Mall Subang Jaya kali ini boleh menghubungi kami ditalian 016 3980938 (Puan Rita) atauboleh mengikuti kami di laman sesawang di Facebook (Art Market Malaysia) dan Instagram (@artmarketmalaysia).

Pengurus Manager
Mohamad Latifi Amir Bin Mohd Zuki
Tel : 013 9680375

KLIK SINI: Peta Google menuju ke Da Men Mall Subang 

@Art Market Malaysia – Facebook

Now You Know Dont Say Thank - Comment & Share