Azwan Ali mahu jumpa Najib, bantu BN hadapi PRU ‘jahanamkan’ Azmin

781

Pelakon dan pengacara Azwan Ali memberitahu dia sedia membantu Barisan Nasional (BN) untuk menjatuhkan pihak pembangkang terutama sekali kerajaan pakatan Selangor di bawah pimpinan Azmin sendiri.

Beliau ingin bertemu Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Razali Ibrahim bagi menjalankan misi tersebut.

Menurutnya, dia bahkan mempunyai banyak idea yang sebenarnya boleh ‘melumpuhkan’ kerajaan Selangor di bawah tampuk pemerintahan Azmin pada Pilihan Raya Umum (PRU) akan datang.

“Saya ada sejuta idea untuk jahanamkan Azmin, seluruh Selangor. Bukan hanya di kerusi DUN Bukit Antarabangsa dan Parlimen Gombak yang diwakili Azmin,” katanya dipetik portal pro Umno-BN MyNewsHub.

“Saya ada banyak program yang telah difikirkan yang Khairy (Jamaluddin) pun akan tersenyum di mana kita jahanamkan Azmin Ali dan seluruh Selangor. Silap-silap seluruh negara hancur,” ujarnya.

Malah Azwan menjelaskan dia ingin membantu kerajaan Persekutuan diterajui UMNO dengan rela hati dengan tidak mengharapkan apa-apa balasan.

“Saya bersedia membantu. Soal bayaran saya tak minta. Kalau saya kata saya sanggup, memang saya sangggup,” tambahnya lagi.

Janam janam jahanam Selangor janam hahaha…. – Majalah Review Malaysia – MRM

KLIK VIDEO: Azwan datang PAU2017 dengan Jamal Yunos, dedah dendam dengan Azmin

KLIK BACA: Pelakon Dira Abu Zahar bidas Fathia dalam Perhimpunan Agung Umno

KLIK BACA: Panas PAU2017 – Khairy balon Tun M kaw kaw…

KLIK BACA: Hadiah paling berharga Trump kepada Najib sempena PAU 2017

KLIK BACA: Kacang lupa kulit, sanggup keluarkan Dr Mahathir dari sejarah negara, bidas Fathia Latiff

DIKEMASKININajib selamat kerana 3 tokoh dikhianati, kata Dr Mahathir

KLIK BACA: Pemimpin tidak malu pinjaman bukan diurus Bank Negara tapi bank Yahudi dan terpaksa bayar komisen

Now You Know Dont Say Thank - Comment & Share